Verkeersregelaars

Verkeersregelaar VKRC

“De Verkeersregelaars Centrale” heeft de beschikking over een groep van 160 Verkeersregelaars die de cursus "Bevoegd verkeersregelaar" met goed gevolg hebben afgelegd en eventueel in het bezit zijn van het VCA diploma voor veilig werken, EHBO met reanimatiemodule en BRL-9101.

Onze Verkeersregelaars kunnen worden ingezet van het regelen van verkeer bij evenementen, optochten, wegomleggingen, incident management, wegwerkzaamheden, op ad-hoc situaties of voor langere periode.

Onze professioneel geüniformeerde en volledig opgeleide verkeersregelaars zorgen voor een goede verkeersafwikkeling, zodat u zich volledig kunt toeleggen op uw hoofdtaak. Ook bij onvoorziene situaties of calamiteiten!
Zo creëren onze Verkeersregelaars een soepele doorstroom van het verkeer, verwijst men verkeer desnoods naar een alternatieve route en voorkomt ongelukken bij het oprijden of verlaten van werkverkeer op bouwterreinen.

Vandaag nog een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik hier! of bel 030-8200373

VERKEERSREGELAAR MET MOTOR VKRC

“De Verkeersregelaars Centrale” beschikt over een motorbrigade die ad-hoc ingezet kan worden. Onze motorbrigade kan ingezet worden bij dorpsfeesten, marathons, TV Opnames, optochten. en Incident Management.

Het grote voordeel van onze Motorbrigade is dat deze snel, wendbaar en flexibel zijn. Tevens hebben deze verkeersregelaars met een herkenbare motorfiets meer overwicht op de weggebruiker.De "Verkeersregelaar op de motor" biedt zeer grote voordelen bij dynamische verkeersproblemen.
meer info
Verkeersregelaar met Auto VKRC

Voor sommige projecten is het cruciaal dat een Verkeersregelaar snel ter plekke of verplaatsbaar is, hiervoor is het mogelijk de Verkeersregelaar te voorzien van diverse opvallende bedrijfsvoertuigen.
Hierbij kunt u denken aan een auto, bordenwagen, motor, scooter of fiets. Door deze "voertuigen" worden de inzetbaarheid en mogelijkheden van onze verkeersregelaars vergoot.
meer info

Incident management VKRC

Incident Management voor het stedelijk en regionaal wegennet! Standaard zijn onze I.M. Voertuigen voorzien van de benodigdheden die gesteld worden aan het protocol "Richtlijn eerste Veiligheidsmaatregelen bij Incidenten". zo kunnen wij in geval van uitgevallen VRI-Systemen of calamiteiten altijd snel reageren en een situatie stabiliseren.


“De Verkeersregelaars Centrale” bezit de mogelijkheid om gemeente, infrabedrijven en politie te ondersteunen bij hun inspanningen op het gebied van Incident Management of calamiteiten.
meer info
Wegwerkzaamheden VKRC

De Verkeersregelaars Centrale B.V. werkt service- en resultaatgericht. Service is maatwerk, en dat is precies wat wij aan onze klanten bieden. De juiste afzetting en omleiding wordt passend gemaakt voor de verkeerssituatie bij uw project(en).

Verkeersvoorzieningen plaatsen is een vak apart. Ons personeel is in het bezit van een VCA-, BRL- en verkeersregelaarscertificaat. We werken volgens de richtlijnen van de CROW. Ons motto; "We doen het netjes of niet".
meer info
Wegomleggingen VKRC

Ook voor het huren van verkeersmaatregelen kunt u bij De Verkeersregelaars Centrale B.V. terecht. We hebben alle soorten verkeersvoorzieningen in huis. Verkeersborden, aktiewagens (pijlwagens), tekstwagens, DRIP's (Dynamisch Route Informatie Paneel), Botsabsorbers, verkeerslichten, geleidebakens (schildjes), barriers, bouw- en dranghekken, om maar enkele voorbeelden te noemen.

Alle materialen waar wij mee werken voldoen aan de, door de overheid, opgelegde NEN-EN normen voor elektrotechnische installaties. Tevens wordt er wordt alleen gewerkt met wegbebakening materiaal dat voldoet aan de technische eisen, zoals die omschreven zijn in de publicatie 96a en 96b. Deze publicatie is uitgebracht door de C.R.O.W. (Stichting Centrum voor Regelgeving en Onderzoek in de Grond-, Water- en Wegenbouw en de Verkeerstechniek).
meer info
Verkeersregelaar Evenementen VKRC

Bij diverse evenementen zijn Verkeersregelaars wenselijk. Verkeersregelaars worden ingezet wanneer het verkeer bij een activiteit in goede banen geleid moet worden om de veiligheid van weggebruikers te waarborgen.

Door een combinatie van Volledig bevoegde verkeersregelaars en Evenementen verkeersregelaars is het voor “De Verkeersregelaars Centrale” mogelijk om voor schappelijke prijzen een evenement compleet van Verkeersregelaars te voorzien. Met behulp van Portofoons, en onze mobiele communicatiebus zijn deze per project Self Supporting.
meer info
Verkeersregelaar tijdens Optochten en Bloemencorso's VKRC

Verkeerregelen bij Optochten, Corso's en andere dynamische projecten is een specialisme bij “De Verkeersregelaars Centrale”.

Optochten en Corso's zijn projecten die zich dynamisch bewegen, door gebruik te maken van verkeersregelaars met diverse soorten voertuigen is het mogelijk dynamisch, snel en flexibel te reageren.
meer info
Verkeersregelaar Incident Management VKRC

Soms is het nodig om in geval van calamiteiten Ad-Hoc één (of meerdere) verkeersregelaars ter plaatse te krijgen.

“De Verkeersregelaars Centrale” heeft een calamiteiten systeem welke er voor kan zorgen dat u binnen een uur één of meerdere verkeersregelaars bij de calamiteit krijgen, wij hebben hiermee een landelijke dekking. Eventueel kan er ondersteuning gegeven worden door onze VCU (Verkeersregelaars Coördinatie Unit), welke de coördinatie ter plaatse kan regelen.
meer info
Verkeersregelaar Overige Werkzaamheden VKRC

Uiteraard is het altijd mogelijk onze medewerkers in te huren voor diverse werkzaamheden, allen met de kwaliteit die u van De Verkeersregelaars Centrale B.V. gewend bent.

Hoewel ons dienstenpakket al zeer uitgebreid is, zijn er altijd mogelijkheden onze medewerkers in te huren voor diverse werkzaamheden, hierbij kunt u denken aan bouwplaatsbeveiliging, gastheer op straat en surveillance met voertuig.
meer info