Verkeersregelaar met Motor


“De Verkeersregelaars Centrale” beschikt over een motorbrigade die ad-hoc ingezet kan worden.
Onze motorbrigade kan ingezet worden bij dorpsfeesten, marathons, TV Opnames, optochten en Incident Management.


De motorbrigade is gespecialiseerd in het vervoer van cameramensen, VIPS, journalisten en fotografen.
Een comfortabele buddyzit met ruggensteun voor de cameraman, voor een stabiele zithouding.
Tevens is er communicatie aanwezig tussen Bestuurder en Passagier.

Verkeersregelaars met Motor zijn inzetbaar bij o.a. evenementen en calamiteiten.
De motoren zijn voorzien van oranje stripping, flitslichten, zwaailicht, communicatie en navigatie.

Vandaag nog een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik hier! of bel 030-8200373

Verkeersregelaar met motor tijdens Incident Management
VERKEERSREGELAAR MET MOTOR VKRC TIJDENS INCIDENT MANAGEMENT

Onze Motorbrigade functioneert in het kader van Incident Management als First Responder Unit en kunnen mede door hun voordelen als Motorrijders snel ter plaatste zijn om aldaar de verkeerssituatie te beheersen en te stabiliseren. Het protocol "Incident Management" van “De Verkeersregelaars Centrale” is ingericht om zo snel en efficiënt mogelijk het verkeer tijdens en/of na calamiteiten te begeleiden. Doordat “De Verkeersregelaars Centrale” vanuit verschillende steunpunten werkt hebben is er een goede landelijke dekking om in alle IM-situaties zeer snel aanwezig te zijn. Door een snellere aanrijtijd leverden ze een positieve bijdrage aan incident management in het algemeen en natuurlijk van de afhandeling van een incident in het bijzonder. De Verkeersregelaar op de motor is dan ook als aparte dienstverlening opgenomen in ons Verbetermaatregelenpakket

VERKEERSREGELAAR MET MOTOR VKRC TIJDENS OPTOCHTEN EN BLOEMENCORSO'S

De verkeersregelaars op de motor kunnen snel ter plaatse zijn en/of een flexibele invulling geven aan hun rol van verkeersregelaar dankzij de flexibiliteit, opvallendheid en snelheid van de motor. Dankzij de motor zijn onze verkeersregelaars breed inzetbaar!
Deze zijn inzetbaar bij Evenementen, feesten, Corso's, Wielerrondes, optochten e.d.
Hierbij is het mogelijk een dynamische inzetbaarheid te verkrijgen waarbij de verkeersregelaar op de motor verplaatsbaar is. Ook bij veranderende omstandigheden kan er snel ingegrepen en gestabiliseerd worden.
Ook bezitten de motorrijders de mogelijkheid om Surveillances uit te voeren, waarbij onregelmatigheden snel opgemerkt kunnen worden.

VERKEERSREGELAAR MET MOTOR VKRC TIJDENS WIELERRONDE'S

“De Verkeersregelaars Centrale” levert ook "motards" die op hun motorfiets de wielerronde als Verkeersregelaars in goede banen kunnen leiden. De motards assisteren de organisatie bij het afzetten van kruispunten en zijwegen. Een motard is erg handig tijdens dynamische evenementen zoals marathons, triatlons, wielerronden, vierdaagse en anderen evenementen waar grote afstanden overbrugd moeten worden of flexibele inzet benodigd is. Daarnaast is de motorfiets handig inzetbaar daar waar de verkeersintensiteit te groot is. Op deze manier kan de wendbaarheid en snelheid van de motorfiets optimaal benut worden. De motorbrigade is gespecialiseerd in het vervoer van cameramensen, VIPS, journalisten en fotografen. Een comfortabele buddyzit met ruggensteun voor de cameraman, voor een stabiele zithouding. Tevens is er communicatie aanwezig tussen Bestuurder en Passagier.