OVER ONS

De Verkeersregelaars Centrale / VKRC bestaat sinds 2009 en levert ondermeer Verkeersregelaars maar ook Fiscaal Parkeercontroleurs, EHBO-ers, Handhavers, Beveiligers, BOA's en Brandwachten.

Wij bieden een landelijke dekking voor onze professionele en landelijk gecertificeerde beroeps Verkeersregelaars voor situaties waar het verkeer tijdelijk geregeld moet worden. De werkzaamheden worden door geüniformeerde Verkeersregelaars uitgevoerd, ter bevordering van de veiligheid maar ook voor de uitstraling en het afdwingen van gezag.

ONZE VISIE

Wij werken (vanzelfsprekend) ook aan onze toekomst. Wij werken echter niet aan targets, maar aan nieuwe relaties, relatiebehoud met zekerheid en vertrouwen. Alleen door deze methode willen wij groeien.

Eigenlijk is het vrij eenvoudig: Ontzorgen is ons belangrijkste credo. Dit lukt ons aardig. Als je weet dat honderden bedrijven reeds met ons zakendoen (zie tabblad "Nieuwsoverzicht"), eigenlijk niemand vertrekt en wij met regelmaat middels "mond tot mond reclame" nieuwe klanten verkijgen, is dat een bewijs van vertrouwen en zekerheid.

ONZE KLANTEN

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze producten, service en en dienstverlening. Vanwege de Concullega's is het voor ons niet wenselijk onze klantenlijst online te publiceren, mocht u hier wel behoefte aan hebben is een mail sturen naar info@VKRC.nl voldoende. Wij zijn erg flexibel en dit zorgt er dan ook voor dat wij kunnen werken voor bedrijven in elke vorm en grootte. Onze klanten variëren in formaat; sommige behoren tot de zeer kleine bedrijven en andere behoren tot de grootste en bekendste bedrijven van dit moment.

Bedrijf CV

Ons bedrijf “De Verkeersregelaars Centrale” bestaat al sinds januari 2009 met in het begin alleen Verkeersregelaars maar ondertussen ook Verkeersmaatregelen, Fiscaal Parkeercontroleurs, Beveiligers, Bijzonder Opsporingsambtenaren, Brandwachten, EHBO-ers en tal van andere diensten door heel Nederland. Sinds Januari 2020 worden al deze diensten onder de paraplu van “De Verkeersregelaars Centrale B.V.” aangeboden. Met intussen een ruim team voor alle verschillende disciplines op het kantoor in Nieuwe Niedorp en een groot team met medewerkers 'buiten, op straat', heeft het bedrijf een solide basis gelegd en fungeert als betrouwbare partner voor zowel het bedrijfsleven als de overheid.
De Verkeersregelaars Centrale B.V. is VCA gecertificeerd en levert een positieve SROI, heeft haar focus op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en biedt zowel haar klanten als haar medewerkers een stabiele werkrelatie waarin respect en goede samenwerking als uitgangspunt dienen.

Wij kijken zeer positief tegen de toekomst aan, De Verkeersregelaars Centrale B.V. heeft alles netjes op de rit en veiligheid en Crowd Management zijn in opmars in Nederland. Ook het uitzenden van personeel wint terrein, dit omdat wij daardoor de klanten ontzorgen. En qua personeel merken dat we het afgelopen jaar - gelukkig - sporadisch incidenten meegemaakt hebben waar mensen verbaal agressief waren. Onze anti-agressie en communicatietrainingen werpen daarin hun vruchten af. Op dit moment zijn wij bezig ons “EVA systeem” te implementeren, waarbij alle medewerkers minimaal een - eventueel beperkt - EHBO-Certificaat, VCA Basis en Anti Agressie certificaat in bezit hebben.

ONS TEAM

 • Claudio Blok

  Claudio Blok

  - Directeur / Eigenaar -
  Claudio is de algemeen directeur van VKRC.
  Claudio is als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Zowel op commercieel als operationeel vlak is Claudio de verantwoordelijke bij VKRC.
  Claudio@vkrc.nl
 • Noor Jacoub

  Noor Jacoub

  - Administratie -
  Noor is verantwoordelijk voor de volledige (loon-) administratie / boekhouding.
  administratie@vkrc.nl
 • John de Vries

  John de Vries

  - Verkoper / Adviseur -
  John adviseert maar is met name verantwoordelijk voor de verkoop van onze diensten.
  J.DeVries@vkrc.nl
 • Mick Groot

  Mick Groot

  - Planning-
  Mick is verantwoordelijk voor de volledige planning alsmede operationeel manager van VKRC.
  planning@vkrc.nl
  Mick@vkrc.nl
 • En veel andere collega's

  - VKR/Handhaver/BOA/Etc. -
  Wij hebben nog veel meer collega's die u op allerlei gebieden behulpzaam
  - kunnen - zijn.

  Mocht u nadere informatie wensen, stuur dan een email aan Verkoop@vkrc.nl of vul ons formulier in voor het aanvragen van een offerte.

  Ons team is u graag van dienst!