<<< Pagina 2 van 28 >>>

Nieuwsoverzicht (een greep uit onze werkzaamheden...)


 • 10-07-2020

  Opdracht met beweging

  De eerste week van een leuk en bijzonder project zit er op en er volgen nog vele inzetten voor onze Verkeersregelaars. In een aantal gemeenten in Zuid-Holland veilig stellen van monteurs die dataloggers plaatsen in tientallen rioolputten tbv metingen. Niet echt een “statische inzet”....... op de foto de schoenen van de monteur


 • 20-06-2020

  Inzet motorbrigade bij verbouwing

  Bij de verbouwingen van een flink aantal filialen van een grote supermarktketen (Die op de kleintjes let!) worden verkeersregelaars ingezet om het transport van het vrachtverkeer en leveranciers in goede banen te leiden. Soms is het vanwege minder toereikende parkeervoorzieningen noodzakelijk dat de verkeersregelaars van onze motorbrigade de inzet verzorgen.


 • 20-06-2020

  Verkeersregelaars bij teststraten Corona virus (Covid-19) van de GGD en RIVM

  Sinds enige weken worden de medewerkers van VKRC ingezet bij het begeleiden van de verkeersstromen die ontstaan bij vele testlocaties door het hele land voor het Coronavirus. De teststraten zijn alleen per auto te bereiken en de testen worden alleen afgenomen na het maken van een afspraak via het landelijke telefoonnummer van het RIVM. Onze verkeersregelaars zien toe op een veilig, vlotte en ordentelijke afwikkeling van het verkeersaanbod.


 • 20-06-2020

  Toezicht en Handhaving van de Corona-voorschriften

  Onder meer in de gemeente Rhenen zijn onze verkeersregelaars al enkele maanden actief bij Toezicht en Handhaving van de Corona-voorschriften. Aanvankelijk bij afsluiting van bepaalde wegen voor gemotoriseerd verkeer en na de openstelling van deze wegen inzet bij recreatiegebieden. Bij zowel het recreatieterrein Kwintelooijen als bij de Veerweg/Passantenhaven bij het bekende Grand Café Restaurant Moeke Rhenen zien onze verkeersregelaars toe op de parkeerdrukte en zijn aanwezig als vraagbaak voor bezoekers.


 • 27-03-2020

  Drukte bij de "Drive In" van vele fastfood bedrijven

  Bij de fastfoodketens is het een vanwege het restaurant verbod tijdens de Corona Crisis een drukte van belang op de locaties met een zogeheten Drive Trough. Dit kan zorgen voor extra drukke verkeersstromen. Om deze beheersbaar te houden worden onze beroepsverkeersregelaars ingezet om te zorgen voor een nette en veilige doorstroming. Daarmee zijn de klanten tevreden (ondanks enige vertraging) en het overige doorgaande verkeer, waaronder openbaar vervoer en nood- en hulpdiensten kan doorgang verleend worden.


 • 17-03-2020

  Topdrukte bij Afvalscheidingsstation

  Leuk om in onze vestigingsplaats Schagen een ad-hoc inzet te mogen doen voor de Gemeente Schagen bij het afvalscheidingsstation van HVC Groep Mick Groot, Domenica Blok en Claudio Blok mochten orde creëren en handhaven in de chaos van de mensen die door #CoronaVirus extra tijd hadden om in de tuin te werken of het huis eens op te ruimen, met als resultaat enorme drukte op de aanvoerroutes. Voordeel van deze regio...mensen zijn aardig, ontspannen en luisteren goed. Dit gaf een flinke oppepper aan de doorstroming.


 • 27-02-2019

  HUZARENSTUKJE VKRC

  Afgelopen week mocht VKRC zich laten gelden bij de uitvoering van een indrukwekkende opdracht. Voor het storten van een fundatieplaat van bijna 6.000 m3 werden in totaal zo’n 600 ritten door betonmixers begeleid door een aantal vaste posten met verkeersregelaars (VKR). Daarnaast was er een flexibele teamleider die het geheel monitorde en insprong tijdens piekbelasting bij de vaste posten, alsmede er zorg voor droeg dat de pauzes konden worden benut. Vanaf de start van het project heeft de ervaring van de VKR er toe bijgedragen dat het logistieke proces al snel afweek van de “papieren planning" waardoor er continuïteit bij de pompinstallaties gewaarborgd werd. De opdrachtgever was hierdoor aangenaam verrast en (naar eigen zeggen) super tevreden over de inventiviteit en inzet van onze VKR.


 • 23-12-2018

  Feestje bij een lid van het Koninklijk Huis

  Na een zorgvuldige selectie mochten wij op zaterdag het verkeer in veilige banen leiden bij een event van een lid van het Koninklijk Huis tot grote tevredenheid. Ook zo’n kans om mee te maken? Kom bij ons werken. sollicitatie@vkrc.nl


 • 09-12-2018

  Kerstmarkt Haarlem 2018

  Terug naar de tijd van Charles Dickens, het gevoel ieder moment Ebenezer Scrooge tegen het lijf te lopen, verlangen naar een witte Kerst en jezelf laven aan warme chocolademelk of glühwein. Even proeven van een grote dosis gezelligheid…..Tijdens de kerstmarkt stonden er ca. 300 kramen op en rondom de Grote Markt, klonken de kersthits uit de speakers en liep er o.a. een Dickensorkest door het centrum. Ook traden er diverse koren op in prachtige monumentale locaties. De Verkeersregelaars Centrale mocht wederom een substantieel aantal verkeersregelaars inzetten voor deze tevreden opdrachtgever welke jaarlijks dit terugkerende evenement in onze handen legt qua verkeersafwikeling.


 • 30-10-2018

  De tour MTB Beachbiking dwars door Ijmuiden en Velsen-Noord

  DAAR AAN DE KUST……….. Afgelopen weekend mocht "De Verkeersregelaars Centrale" wederom zorgdragen voor de inzet van beroeps verkeersregelaars bij MTB Beachbiking. Bij dit jaarlijkse evenement fietsen honderden deelnemers een parcours van zo'n 135 kilometer langs de westkust van Nederland (Hoek van Holland - Den Helder). VKRC mocht wederom een substantieel aantal verkeersregelaars leveren op diverse locaties waar de deelnemers het strand moeten verlaten en daarna "gewone" verkeersdeelnemers zijn. De organisatie deelde mee terug te kunnen zien op een vlot en veilig verloop van de tocht. www.vkrc.nl


 • <<< Pagina 2 van 28 >>>