Incident management & Calamiteiten

De verkeersregelaars Centrale is er op gericht om hoofdwegen zo snel mogelijk na het optreden van een incident vrij te maken voor de ongehinderde doorgang van het verkeer danwel het verkeer dermate te begeleiden dat deze zo min mogelijk hinder ondervinden van het incident.

“De Verkeersregelaars Centrale” is ook zeer actief bij calamiteiten en Incident management. Wij zijn 24/7 oproepbaar om incidenten en calamiteiten adequaat aan te pakken. Wij voeren onze diensten uit voor diverse opdrachtgevers, waaronder gemeentes en aannemers.

Doormiddel van ons “Calamiteiten SMS Systeem” lukt het “De Verkeersregelaars Centrale” om snel het aantal benodigde medewerkers ter plaatse te krijgen. De eerste opvang is hierbij primair en van groot belang, door onze landelijk dekking is deze opvang gegarandeerd.

Standaard zijn onze I.M. Voertuigen voorzien van de benodigdheden die gesteld worden aan het protocol "Richtlijn eerste Veiligheidsmaatregelen bij Incidenten". zo kunnen wij in geval van bijvoorbeeld uitgevallen VRI-Systemen snel reageren en een situatie stabiliseren.


Bel in geval van een calamiteit 030-8200373
(Buiten kantoortijden is ons kantoor gesloten, door het intoetsen van optie 7 kunt u met de piketmedewerker doorverbonden worden.)

“De Verkeersregelaars Centrale” is er op gericht om hoofdwegen zo snel mogelijk na het optreden van een incident vrij te maken voor de ongehinderde doorgang van het verkeer danwel het verkeer dermate te begeleiden dat deze zo min mogelijk hinder ondervinden van het incident. “De Verkeersregelaars Centrale” bezit de mogelijkheid om gemeente en politie te ondersteunen bij hun inspanningen op het gebied van Incident Management.


Onze Motorbrigade functioneert in het kader van Incident Management als First Responder Unit en kunnen mede door hun voordelen als Motorrijders snel ter plaatste zijn om aldaar de verkeerssituatie te beheersen en te stabiliseren.

De motoren zijn voorzien van oranje stripping, flitslichten, zwaailicht, communicatie en navigatie.

Het primaire doel van “Incident Management” is om het verkeer na een incident zo snel mogelijk te laten doorstromen. Ook wordt zo bijgedragen aan de veiligheid van de direct betrokkenen, van de hulpverleners en van het overige verkeer.

Vandaag nog een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik hier! of bel 030-8200373

Verkeersregelaar met motor tijdens Incident Management
Verkeersregelaar tijdens uitval VRI Incident Management
Verkeersregelaar Communicatie Unit Incident Management
Verkeersregelaar Coordinatie Unit tijdens Incident Management