<<< Pagina 2 van 26 >>>

Nieuwsoverzicht (een greep uit onze werkzaamheden...)


 • 17-11-2015

  Slim verlicht Texel / Texel geeft Energie

  Op dit moment worden alle openbare verlichting op Texel omgezet naar duurzame LED-verlichting. Texel is daarmee de eerste gemeente in Nederland die volledig energieneutraal wordt verlicht. Met SLIM verlicht besparen ze niet alleen fors op energiekosten en onderhoud, maar dragen ze ook belangrijk bij aan een betere leefomgeving, nachtelijke duisternis en een duurzamer Texel. verkeersregelaars van "De Verkeersregelaars Centrale" mochten de begeleiding op zich nemen van dit bijzondere project.


 • 19-09-2015

  Jubileumeditie Floralia Nieuwe Niedorp

  De jaarlijkse Floralia in Nieuwe Niedorp vierde zaterdag 19 en zondag 20 september zijn 85e verjaardag. In 1930 begon het allemaal met een huisvlijttentoonstelling. Inmiddels is de Floralia van Nieuwe Niedorp uitgegroeid tot een niet meer weg te denken evenement. Ook dit jaar stonden er langs de Niedorper Dorpstraat weer zo’n vijftig prachtige werkstukken opgesteld, gemaakt van fleurige dahlia’s. Naast de vele werkstukken van dahlia’s is er nog veel meer te beleven in het dorp. Een speciale commissie van het Floralia bestuur zorgt voor straattheater door het gehele dorp en livemuziek bij onder meer de Schutsluis en het Kerkeplein. Met Nieuwe Niedorp als thuisbasis voor het kantoor van "De Verkeersregelaars Centrale" konden we natuurlijk niet achterblijven en leveren met liefde onze diensten aan dit pracht evenement.


 • 18-09-2015

  De Agrarische Dagen Franeker 2015

  De Agrarische Dagen zijn ontstaan uit de veemarkt die vanouds op de derde donderdag van september in de stad Franeker werd gehouden. Daaromheen is een thema- en feestweek ontstaan. Er zijn veel activiteiten op sportief en muzikaal gebied, er is markt en de Agrarische dagen worden afgesloten met vuurwerk! Tijdens de Agrarische Dagen viert heel Franeker en de omliggende dorpen feest. Verkeersregelaars van de Verkeersregelaars Centrale draagt zorg voor de begeleiding van de grote bezoekersstromen.


 • 13-09-2015

  Rabobank Sponsor-Fietsdag evenement 2015

  De Rabobank IJmond organiseerde weer het Rabobank Sponsor-Fietsdag evenement. Deelnemers konden daarmee sportieve wijze geld verdienen voor de clubkas van hun vereniging. Er deden ca.150 verengingen mee. De Verkeersregelaars Centrale mocht zijn medewerkers in verschillende disciplines leveren.


 • 13-09-2015

  Sluizenloop Vreeswijk 2015

  Op 13 september was de 41e editie plaats van de sluizenloop bij Fort Vreeswijk plaats georganiseerd door atletiekvereniging Atverni (Nieuwegein). Hardlopers konden zich inschrijven als deelnemer in de groepen: jeugd, school of voor diverse afstanden in de categorie 17+. Een mooie dag met sportieve prestaties. Als eerste aanzicht voor de bezoekers, mochten de Verkeersregelaars van De Verkeersregelaars Centrale hun werk doen en de gasten begeleiden. Dit evenement is uitstekend verlopen.


 • 12-09-2015

  Vuurwerkshow Diemer Festijn 2015

  Gedurende vijf dagen lang is de Ouddiemerlaan omgetoverd tot het decor van het jaarlijkse feest, waar ontmoeten en gezelligheid centraal staat. Het Diemer Festijn zal zoals gebruikelijk zaterdagavond feestelijk afgesloten worden met een vuurwerkshow aan de Venserkade. Vanwege veiligheid begeleiden medewerkers van VKRC B.V. in verschillende disciplines dit evenement en Vuurwerkshow.


 • 06-09-2015

  Ride for the Roses

  Op 6 september 2015 vond de 18de editie van de Ride for the Roses plaats. De dag voorafgaand aan de Ride vond e Pre-Ride plaats. Vanuit verschillende veilingen in Nederland fietsten deelnemers naar Aalsmeer. Het gehele weekend was er van alles te doen in Aalsmeer, want 5 september ws ook het begin van de jaarlijkse feestweek. Aalsmeer kreeg zelfs voor een weekend een ‘Boulevard of the Roses’. Verkeersregelaars van "De Verkeersregelaars Centrale" mochten de begeleiding op zich nemen.


 • 05-09-2015

  Triatlon Maarssen 2015

  Het was al weer de zesde keer dat deze mooie en gezellige triatlon gehouden is. Kenmerkend voor de triatlon in Maarssen is dat het een wedstrijd is voor de recreatieve sporter, maar ook voor de professionele atleet. "De Verkeersregelaars Centrale" mocht met de vele verkeersregelaars het parcours beveiligen en het verkeer omleiden.


 • 29-08-2015

  Dance Evenement DGTL Amsterdam

  Ok, het is een beetje een lullig startschot. Het confettikanonnetje uit de feestwinkel ploeft zijn inhoud tegen de rug van de stagemanager in plaats van glorieus over de dj. “Ha, word ik toch nog versierd, zegt de vrouw als iemand de glittersterretjes uit haar feestexplosief over haar blonde krullen sprenkelt. Laten we het erop houden dat zij halverwege de middag het zomerseizoen officieel geopend heeft. DGTL festival is de eerste in een lange reeks festivals waar o.a. De Verkeersregelaars Centrale met de beste medewerkers het verkeer en de bezoekersstromen zo soepel mogelijk laat verlopen.


 • 29-07-2015

  PC 2015 - NK Kaatsen

  De PC vindt elk jaar plaats op de vijfde woensdag na 30 juni en wordt sinds 1856 gehouden op het Sternse Slotland, in de volksmond beter bekend als het Sjûkelân, hét kaatsveld van Franeker. Aan de wedstrijd doen 16 parturen mee die elk bestaan uit drie personen. De wedstrijd wordt rechtstreeks uitgezonden op de Friese zender Omrop Fryslân. "De Verkeersregelaars Centrale" heeft de eer elk jaar alle verkeersregelaars te mogen leveren.


 • <<< Pagina 2 van 26 >>>